Specialister på vattenborrning

Mora Brunnsborrning är ett företag i Mora som är specialiserad på borrningstjänster. Företaget startade 1985 och har i dag nio anställda. Vi är mycket kunniga och har varit i branschen i över 40 år. Efter lång erfarenhet är vi mycket kompetenta och kan enkelt hjälpa våra kunder att hitta rätt i valet av energiform.
Vi utför en rad olika borrningsstjänster som brunns-, energi-, entreprenad-, auger- och vattenborrning. Vår expertis om de geologiska förutsättningarna gör att vi kan uppnå lönsamhet vid lång jordborrning även för låga priser. Du kan ta del av våra tjänster om du befinner dig i Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Borlänge, Falun och Mora med omnejd!

Vi är certifierade borrare och är alltid mycket professionella. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder att bistå med gratis rådgivning och vi erbjuder alltid kostnads- och servicegaranti.
Förutom borrningstjänsterna vi erbjuder är vi även certifierad totalleverantör av värmepumpsystem, vattenpump- och vattenfilteranläggningar. Vi gör inga installationer, men vi hjälper våra kunder med att förmedla kontakten och kan på så sätt erbjuda våra kunder faktura och tillsammans med de vi anlitar få jobbet gjort.


Vill du veta mer om Mora Brunnsborrning? Kontakta oss gärna!